Tek Kullanımlık Elektronik Sigaralar Güvenli mi?


Tek kullanımlık elektronik sigaraların popülaritesi, hem eski sigara içenlerin hem de mevcut elektronik sigara kullanıcılarının rahat ve gizli elektronik sigara yöntemlerini tercih etmesiyle son zamanlarda hızla arttı. Önceden doldurulmuş, önceden şarj edilmiş ve paketinden çıkar çıkmaz kullanıma hazır tek kullanımlık e-sigaralar, sigara içenlerin geçiş yapmasına yardımcı olacak en erişilebilir ve kullanışlı yollardan biridir.


Ancak tek kullanımlık elektronik sigaralara olan talep, ciddi yan etkilere neden olan güvensiz, düşük kaliteli ve bazen de sahte tek kullanımlık e-sigaraların üretimini artırdı . Ve içeriğinde bulunan aroma artırıcı yüksek kansorojen madde olan efektör barındırmaktadır , insanların tek kullanımlık e-sigaraların güvenliği konusunda endişe duyması anlaşılabilir bir durumdur.


Ancak iyi haber şu ki, saygın elektronik sigara markaları tarafından üretilen ve güvenlik yasa ve yönetmeliklerine uygun tek kullanımlık elektronik sigaralar, geleneksel e-sigaralar kadar güvenlidir. Yetişkin sigara içenler tarafından kullanıldığında, tek kullanımlık e-sigaraların sigara içmekten %95 daha az zararlı olduğu düşünülmektedir.


Yüksek kaliteli elektronik sigara ve e-sıvılar daha mı güvenli?


Tek kullanımlık veya yeniden kullanılabilir elektronik sigara cihazlarını seçmenizden bağımsız olarak, diasetil veya akrolein gibi zararlı kimyasallar içermeyen yüksek kaliteli e-sıvıları seçmek önemlidir. Yüksek kaliteli malzemeler kullanan saygın markaları arayın ve bilinmeyen kaynaklardan ucuz ürünler satın almaktan kaçının.


Yüksek kaliteli e-sıvılar, mümkün olan en iyi tat ve buhar üretimini sağlamak için hassasiyet ve özenle formüle edilmiştir. Daha ucuz seçeneklerde genellikle daha düşük kaliteli malzemeler kullanılır, bu da sert bir tada veya zayıf buhar çıkışına neden olabilir. Yüksek kaliteli likitlerle, zengin tatlar ve yoğun dumanlara pürüzsüz bir elektronik sigara deneyiminin keyfini çıkarabileceksiniz.


Doğru markalardan yüksek kaliteli e-likitler satın almak, daha yüksek maliyetler anlamına gelmez ve aslında uzun vadede paradan tasarruf etmenizi sağlayabilir. Düşük kaliteli sıvılar, yabancı maddeler veya tutarsız viskozite nedeniyle coillerinizde  daha hızlı yanabilir ve bu da coilleri daha sık değiştirmeniz gerektiği anlamına gelir. Buna karşılık, daha yüksek kaliteli sıvılar genellikle coillerin daha uzun süre dayanmasına ve daha az değiştirme gerektirmesine yardımcı olur. Coilin ne olduğundan emin değilseniz buradaki elektronik sigara sözlüğümüzü ziyaret edin .